Ontwerp bestemmingsplan Appartementencomplex Prins Mauritslaan – Vondelstraat, Beek

Logo Beek

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE BEEK;

maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf 31 januari 2020 tot en met 12 maart 2020, gedurende zes weken ter gemeentesecretarie (publieksbalie), Raadhuisstraat 9, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan “Appartementencomplex Prins Mauritslaan – Vondelstraat, Beek”, zoals vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0888.BPMAURITSVONDEL19-ON01. Het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming ten behoeve van de realisatie van 20 appartementen op de hoek van de Prins Mauritslaan – Vondelstraat te Beek (kadastraal bekend gemeente Beek, sectie G, nr. 42, 43, 44 en 1517. Op grond van art. 6.12 Wro juncto art. 6.2.1. Bro is voor het bestemmingsplan geen exploitatieplan opgesteld.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder zowel schriftelijk als mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. De voorkeur gaat uit naar het indienen van schriftelijke zienswijzen te richten aan de gemeenteraad van Beek, Postbus 20, 6190 AA Beek.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met de publieksbalie (tel. 046 – 43 89 222). De behandelend ambtenaar neemt vervolgens contact op met degene die een mondelinge zienswijze naar voren wil brengen.

Beek, 30 januari 2020

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN BEEK,

namens dezen,

Claudia Mulders

Afdelingshoofd Ruimte

Naar boven