Kennisgeving verlenen vergunning gebruikmaken van het rijkswaterstaatswerk de Zuid-Willemsvaart aan Multimodale Terminal De Kempen, Rijkswaterstaat

Datum 20 januari 2020

Waterwet

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt ter voldoening aan het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend.

Op grond van de Waterwet heb ik aan de Multimodale Terminal De Kempen op 18 januari 2020 met kenmerk RWS-2020/1789 een vergunning verleend voor het gebruikmaken van het rijkswaterstaatswerk de Zuid-Willemsvaart voor het realiseren van diverse werken. De watervergunning is op 28 januari 2020 verzonden aan de aanvrager.

Ter inzage legging

De vergunning (met de daarop betrekking hebbende stukken) ligt vanaf 29 januari 2020 gedurende zes weken ter inzage op de volgende adressen:

  • 1. het kantoor van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Zuidwal 58 te Den Bosch (afdeling Vergunningverlening) op werkdagen van 9:00-16:00 uur, na telefonische afspraak.

  • 2. de gemeente Cranendonck, Capucijnerplein 1 te Budel, gedurende de gebruikelijke openingstijden, na telefonische afspraak 0495-431226.

Bezwaar

Tegen bovengenoemd besluit kan bezwaar worden gemaakt. Om bezwaar te maken moet u, binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt, een bezwaarschrift indienen. U kunt uw bezwaarschrift sturen naar de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, ter attentie van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, afdeling Werkenpakket, postbus 2232 te 3500 GE Utrecht.

In het bezwaarschrift moet in ieder geval het volgende staan:

  • uw naam en adres, en liefst ook uw telefoonnummer;

  • een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (bijvoorbeeld door de datum en het kenmerk van het besluit te vermelden of door een kopie mee te sturen);

  • de reden waarom u bezwaar maakt;

  • de datum en uw handtekening.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen en/of het maken van een afspraak voor inzage te Den Bosch en/of van kopieën van de ter inzage gelegde stukken kunt u contact opnemen met de heer R. Sassen (06-20887856) of de heer P. Meertens (06-22555031).

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT namens deze, Hoofd afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, P.A.M. Smeets

Naar boven