Paraplubestemmingsplan Horeca/hotel Westland

Logo Westland

Naam : Paraplubestemmingsplan Horeca/hotel Westland

Soort plan : Bestemmingsplan

Status : Ontwerp

Publicatiedatum : 12 november 2020

Reactietermijn : vrijdag 13 november t/m donderdag 24 december 2020

Nummer : NL.IMRO.1783.OHORECAobp-ON01

Artikel : 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening en 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Omschrijving

Het ontwerp bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling om definities van horeca en het verstrekken van nachtverblijf in Westlandse bestemmingsplannen te verduidelijken. Het verstrekken van nachtverblijf binnen de horecabestemming kan slechts plaatsvinden in het kader van een kortstondig -veelal toeristisch- verblijf.

Wilt u het plan bekijken?

U kunt plan en bijlagen bekijken via www.140174.nl/ruimtelijkeplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het is ook mogelijk om de stukken op afspraak in te zien bij het Omgevingscontactcentrum. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174.

Wilt u reageren op het plan?

U kunt een zienswijze indienen binnen de reactietermijn. Stuur uw zienswijze naar: Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk t.a.v. college van burgemeester en wethouders, cluster Beleid/Stedenbouw en Bestemmingsplannen. Het is ook mogelijk om een mondelinge zienswijze in te dienen, neem hiervoor contact op met het Omgevingscontactcentrum via 140174.Alleen als u als belanghebbende tijdig een zienswijze heeft ingediend, kunt u later beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven