Vaststelling uitwerkingsplan West-End (2e uitwerking)

Logo Kaag en Braassem

Het college van burgemeester en wethouders maakt het volgende bekend. Op grond van de artikelen 3.9aen 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het vaststellingsbesluit ‘Uitwerkingsplan West-End (2e uitwerking)’ ter inzage.

Wat houdt het plan in

Dit uitwerkingsplan is een aanpassing op het op 21 maart 2019 door de college vastgestelde uitwerkingsplan 'West-End'. Gebleken is dat de ondergrond van het stedenbouwkundig plan niet overeen komt met de feitelijke situatie ter plaatse. Hierdoor zijn planonderdelen onjuist opgenomen in de verbeelding. Omdat de bestemming op de gronden in dit plangebied nog niet zijn verwezenlijkt, kan middels artikel 3.6 lid 3 een uitwerking worden vervangen voor een nieuwe uitwerking. Daarnaast komt met dit uitwerkingsplan artikel 6.2.1 onder e van het op 21 maart 2019 vastgestelde uitwerkingsplan te vervallen.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

Het vastgestelde uitwerkingsplan, het vaststellingsbesluit en overige bijbehorende stukken liggen van donderdag 29 oktober 2020 t/m woensdag 9 december 2020 bij de ontvangstbalie in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen ter inzage. Ook kunt u het uitwerkingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl met het ID-nummer NL.IMRO.1884.WESTEND2-VAS1

Instellen van beroep

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college van B&W naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij het college van B&W naar voren hebben gebracht. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op vrijdag 11 december 2020 tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail: info@kaagenbraassem.nl.

 

Naar boven