Ontwerpbestemmingsplan ‘Paraplubestemmingsplan Archeologie’

Logo Geertruidenberg

Het college stelde het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Paraplubestemmingsplan Archeologie’ met nummer NL.IMRO.0779.BParcheologie-on01 vast. Het plan ligt vanaf 29 oktober 2020 ter inzage (art. 3.8 Wro juncto afd. 3.4 Awb). Een parapluplan is een bestemmingsplan dat het gehele grondgebied van een gemeente omvat. Dit plan bevat enkele voorschriften en heeft een aanvullende werking op alle andere bestemmingsplannen in de gemeente. In het huidige bestemmingsplan wordt het archeologiebeleid opgenomen, dat in 2017 is vastgesteld.

 

Plan inzien

U kunt dit plan en de bijbehorende stukken van 29 oktober t/m 9 december 2020 inzien in de Gemeentewinkel, op www.ruimtelijkeplannen.nl en http://0779.ropubliceer.nl.

Zienswijze doorgeven

Iedereen kan tijdens de inzagetermijn een zienswijze inbrengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad. Vermeld hierbij ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Paraplubestemmingsplan Archeologie’ als onderwep, uw adresgegevens en uw handtekening. U kunt uw zienswijze ook in een gesprek inbrengen. Neem hiervoor contact op met Wilma Lemoine via 14 0162 voor het maken van een afspraak.

Naar boven