Ontwerpwijzigingsplan “Hoevesteeg 3, te Tonden” gemeente Brummen

Logo Brummen

 

Het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Brummen maakt, op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van vrijdag 23 oktober 2020 gedurende zes weken het ontwerpwijzigingsplan “Hoevesteeg 3, te Tonden”, NL.IMRO.0213.BPBG700061-on01 ter inzage ligt.

 

Het wijzigingsplan voorziet in het omzetten van de bestemming ‘Agrarisch met landschapswaarden’ naar ‘bedrijf (niet agrarisch)’ en wordt bestemd voor een hoveniersbedrijf in het kader van functieverandering. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de bestaande bebouwing. De bestaande woningen worden daarbij bestemd als dubbele bedrijfswoning. Deze functiewijziging is mogelijk op basis van wijzigingsregels in het geldende bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan buitengebied 2008’.

 

I nzage termijn

Analoog

Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken, liggen vanaf vrijdag 23 oktober 2020 tot en met donderdag 03 december 2020, tijdens openingstijden, ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis (Engelenburgerlaan 31, Brummen).

  •  

Digitaal

Het ontwerpwijzigingsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl via onderstaande link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0213.BPBG700061-on01

 

 

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad (Postbus 5, 6970 AA te Brummen). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. (Reinier) Nooteboom, adviseur RO procedures, via telefoonnummer (0575) 568 562 of per e-mail op r.nooteboom@brummen.nl. Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij het definitieve besluit.

 

 

Naar boven