Ontwerp wijzigingsplan ’t Veer 4a te Koedijk

Logo Langedijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken bekend dat zij het ontwerp wijzigingsplan ’t Veer 4a te Koedijk, ter inzage leggen.

In het vastgestelde bestemmingsplan Oudkarspel en Koedijk is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om de bouw van een extra woning aan ’t Veer 4a te Koedijk mogelijk te maken.

Wanneer en waar kunt u de stukken inzien? 

Het ontwerp wijzigingsplan ligt ter inzage vanaf 21 oktober 2020 tot en met 1 december 2020 in de Binding, huis van de gemeente Langedijk, Bosgroet 2 te Zuid-Scharwoude;

Wilt u het ontwerp wijzigingsplan inzien? Maakt u dan een afspraak met een van onze medewerkers van het klantcontactcentrum van de gemeente, bereikbaar via telefoonnummer 0226-334433. Door het coronavirus hebben we deze maatregelen moeten nemen om spreiding en afstand van belanghebbenden/inwoners van de gemeente te bewerkstelligen.

Ook is het ontwerp wijzigingsplan vanaf genoemde datum te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (planID: NL.IMRO.0416.BPOKKD2014wp002-on01).

Hoe kunt u reageren? 

Tijdens de bovengenoemde inzagetermijn kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar info@gemeentelangedijk.nl of per post aan burgemeester en wethouders van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG te Noord-Scharwoude.

Wilt u uw zienswijze mondeling geven? Dat kan door het maken van een afspraak met Team Vrom van de afdeling Beleid en Projecten via het algemene telefoonnummer 0226-334433.

Naar boven