M.e.r. beoordelingsbesluit Dongenseweg 67-69

Logo Tilburg

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt ingevolge het bepaalde in artikel 7.17, vijfde lid van de Wet milieubeheer (Wm) het volgende bekend. In het kader van de behandeling van een aanvraag om bestemmingsplanherziening voor de locatie Dongenseweg 67-69 te Tilburg, is een m.e.r.-beoordelingsnotitie bij de gemeente ingediend. Deze is getoetst aan de criteria van artikel 7.17, derde lid van de Wet milieubeheer. Burgemeester en wethouders hebben op 20 januari 2020 besloten dat voor het betreffende initiatief en locatie geen milieueffectrapportage behoeft te worden opgesteld omdat geoordeeld is dat de voorgenomen activiteit niet leidt tot belangrijke nadelige milieugevolgen.

Ter inzage

Het besluit en de m.e.r.-beoordelingsnotitie liggen vanaf maandag 27 januari 2020 gedurende 6 weken ter inzage in Stadskantoor 6, Spoorlaan 181, in de centrale hal op de begane grond. Openingstijden: maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en dinsdag en donderdag van 8.00 tot 20.00 uur. Hebt u vragen over het besluit, maak dan een afspraak via www.tilburg.nl of bel 14 013.

Geen bezwaar en beroep

Op grond van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht wordt dit besluit beschouwd als een voorbereidingsbeslissing waartegen geen direct bezwaar of beroep openstaat, tenzij deze beslissing de belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. In eerdere uitspraken heeft de Raad van State geoordeeld dat bijvoorbeeld omwonenden en belangenorganisaties niet als direct belanghebbende worden gezien. Zij kunnen hun reactie omtrent dit beoordelingsbesluit te zijner tijd kenbaar maken in het kader van de bestemmingsplanprocedure.

Tilburg, 24 januari 2020

Het college,

M.J.M. Meijs drs. Th.L.N. Weterings

gemeentesecretaris burgemeester

Naar boven