Kennisgeving ontheffing Prosulfocarb in de grondstof van drinkwaterbedrijf WML, Inspectie Leefomgeving en Transport

DRINKWATERREGELING

Onderwerp

De Inspectie Leefomgeving en Transport heeft namens de Minister van Infrastructuur en Waterstaat op 15 november 2019 een aanvraag ontvangen van WML ingevolge artikel 16 van de Drinkwaterregeling, voor de inname van oppervlaktewater met verhoogde gehalte Prosulfocarb, ten behoeve van de bereiding van drinkwater.

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft op 30 januari 2020 besloten de ontheffing te verlenen. Aan de ontheffing zijn voorschriften verbonden.

Inzage

Het besluit, de aanvraag en de kennisgeving liggen van 30 januari tot en met 11 maart 2020 – gedurende 6 weken na publicatie in de Staatscourant – tijdens kantooruren ter inzage (alleen op afspraak in te zien via het telefoonnummer 088 489 0000) op het volgende adres:

Inspectie Leefomgeving en Transport

Graadt van Roggenweg 500

3531 AH Utrecht.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht tegen dit besluit bezwaar maken, binnen zes weken ingaande de dag na de dag van bekendmaking. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt (vermeld het zaaknummer 404168) en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan:

Inspectie Leefomgeving en Transport

Afdeling Juridische zaken

Postbus 16191

2500 BD DEN HAAG

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met het Meld en Informatie Centrum van de ILT, telefoonnummer 088 489 0000.

Naar boven