Ontwerp Bestemmingsplan Hoofdstraat 195, Bovenkarspel

Logo Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Hoofdstraat 195’ gedurende zes weken ter inzage wordt gelegd.

Bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling van de locatie Hoofdstraat 195 naar zes appartementen met bijbehorend achterliggend parkeerterrein.

Ter inzage

Dit plan ligt voor een ieder ter inzage vanaf 15 oktober tot en met 25 november. U kunt de documenten op twee manieren bekijken:

  • 1.

    U bekijkt de documenten digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.BPhoofdstraat195-ON01

  • 2.

    U maakt een afspraak om de documenten te bekijken op het gemeentehuis (De Middend 2 Bovenkarspel). U kunt hiervoor een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte, 0228-510111 of via www.stedebroec.nl

Zienswijzen

Binnen de termijn van de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

Schriftelijk: aan de gemeenteraad van Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel. Wij verzoeken u als onderwerp te vermelden ‘zienswijzen ontwerp bestemmingsplan Hoofdstraat 195’.

Mondeling: hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage termijn, een afspraak te worden gemaakt met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoonnummer: 0228-510111.

Naar boven