Gemeente Zoetermeer - ontwerp omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure - d.m.v. herbouw monumentale boerderij tot 3 wooneenheden, bouwen van 14 woningen en 2 berging gebouwen, het handelen in strijd met RO en het kappen van 23 bomen - Zegwaartseweg 96, Zoetermeer

Logo Zoetermeer

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer zijn van plan een omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • Zegwaartseweg 96 te Zoetermeer, het project herontwikkeling locatie Zegwaartseweg 96 d.m.v. herbouw monumentale boerderij tot 3 wooneenheden, het bouwen van 14 woningen en 2 berging gebouwen, het handelen in strijd met RO en het kappen van 23 bomen, WB20200155.

Toelichting ontwerp omgevingsvergunning

De aanvraag gaat over de activiteiten: het bouwen van een bouwwerk (herbouw monumentale boerderij tot 3 wooneenheden, bouw van 14 woningen en 2 bergingen gebouwen), afwijking van bestemmingsplan en kappen van een houtopstand.

Bij deze ontwerp omgevingsvergunning hoort geen exploitatieplan.

Het ontwerp van de omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf 9 oktober 2020 gedurende zes weken ter inzage bij de Omgevingsbalie aan de Engelandlaan 502 te Zoetermeer en kunt u online vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen indienen?

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen, bij voorkeur schriftelijk, zijn of haar zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken aan burgemeester en wethouders.

Stuur uw zienswijze naar:

Gemeente Zoetermeer

College van burgemeester en wethouders

t.a.v. de Afdeling VVH

Postbus 15

2700 AA Zoetermeer

Wij wijzen u erop dat u slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen als u ook een zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar heeft gemaakt en u belanghebbende bent.

Informatie

Voor het inzien van de stukken en het geven van een mondelinge zienswijze kunt u online een afspraak maken met de Omgevingsbalie via www.zoetermeer.nl/afspraakomgevingsbalie.

Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u ook een afspraak maken via telefoonnummer 14 079.

Naar boven