Bekendmaking besluit vaststelling bebouwde kom Papendrecht

Logo Papendrecht

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op 1 oktober 2020 de gemeenteraad het besluit vaststelling bebouwde kom hebben vastgesteld.

Het gaat om de bebouwde kom in de zin van artikel 20a van de Wegenverkeerswet en artikel 4.1, lid a van de Wet natuurbescherming.

Reactiemogelijkheden

Tegen dit definitieve besluit kan, op grond van de Algemene wet bestuursrecht, beroep worden ingesteld door:

- belanghebbenden, die zienswijze(n) hebben ingebracht tegen het concept besluit;

- belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten zij geen zienswijze(n) hebben ingebracht tegen het concept besluit.

Belanghebbend moeten dan binnen zes weken na publicatie een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de rechtbank Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam

In het beroepsschrift moet het volgende vermeld worden: naam en adres van de indiener, datum, omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, reden(en) waarom de indiener van het beroep het niet met het besluit een is en handtekening van de indiener.

U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen bij de Rechtbank Rotterdam via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor de behandeling van het beroep brengt de Rechtbank voor een natuurlijk persoon een bedrag van € 178,-- aan griffierecht in rekening.

 

Gemeente Papendrecht

Naar boven