Vaststelling bestemmingsplan Parallelweg 2/2a en omgeving

Logo Woudenberg

Burgemeester en wethouders van Woudenberg maken bekend dat de gemeenteraad op 24 september 2020 het bestemmingsplan Parallelweg 2/2a ongewijzigd heeft vastgesteld.

ToelichtingHet bestemmingsplan heeft uitsluitend betrekking de reparatie van een foutieve aanduiding. De aanduiding Outlet was gekoppeld aan het verkeerde pand en dat wordt nu gecorrigeerd en aan het juist pand gekoppeld. Het betreft de percelen Parallelweg 2 en 2a te Woudenberg, kadastraal bekend gemeente Woudenberg sectie G nummers 178 en 605.

Ter inzageHet vastgestelde bestemmingsplan, met de daarbij behorende stukken, ligt vanaf 7 oktober 2020 tot en met 17 november 2020 ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg. Het bestemmingsplan kan daarnaast worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kan het tabblad ‘Bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het bestemmingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de naam van het bestemmingsplan of het planid-nummer: NL.IMRO.0351.BPParallelweg2a-vg01.

Beroep

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen tijdens de inzage termijn schriftelijk beroep instellen. Dit beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als beroep is ingesteld kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van deze Afdeling. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn afloopt.

Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven