Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘De Geerstraat ongenummerd, Sint-Oedenrode

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 4 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan ‘De Geerstraat ongenummerd, Sint-Oedenrode’, zoals dit door de gemeenteraad bij besluit van 19 december 2019 gewijzigd is vastgesteld, met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken van 30 januari 2020 tot en met 11 maart 2020 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel gedurende openingstijden. Tevens is het bestemmingsplan ‘De Geerstraat ongenummerd, Sint-Oedenrode’ elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.OED001BP0022018P-VG01

Het bestemmingsplan ‘De Geerstraat ongenummerd, Sint-Oedenrode’ voorziet in een passende juridische en planologische regeling om de bouw van een vrijstaande woning mogelijk te maken.

De wijziging betreft een aanpassing in de toelichting en de regels m.b.t. parkeren op eigen terrein.

Binnen de termijn van zes weken kan beroep tegen het raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

 

  • 1.

    belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp bestemmingsplan;

  • 2.

    belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan in te dienen. Tot deze categorie worden gerekend belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan.

 

Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overgelegd.

 U kunt voor nadere informatie contact opnemen met Yolanda Meijkamp van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer (0413) 381 836.

Veghel, 29 januari 2020

Naar boven