Kennisgeving voorbereidingsbesluit Mayr-Melnhof Eerbeek

Logo Gelderland

 

Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat Provinciale Staten van Gelderland op 23 september 2020 ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening hebben verklaard, dat een provinciaal inpassingsplan wordt voorbereid voor het perceel van papier- en kartonfabriek Mayr-Melnhof Eerbeek B.V. te Eerbeek.

 

Het voorbereidingsbesluit geldt voor het perceel van papier- en kartonfabriek Mayr-Melnhof Eerbeek B.V. te Eerbeek. Op de kaart behorende bij het besluit is de precieze begrenzing van het gebied aangegeven.

 

In het voorbereidingsbesluit is bepaald, dat het verboden is het gebruik van de bij het voorbereidingsbesluit aangewezen gronden en bouwwerken te wijzigen. Gedeputeerde Staten kunnen bij omgevingsvergunning afwijken van voornoemd verbod, mits het voorgestane gebruik niet in strijd is met het in voorbereiding zijnde inpassingsplan.

 

Inwerkingtreding

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op de dag na bekendmaking.

 

Terinzagelegging

Het voorbereidingsbesluit met de bijbehorende kaart ligt met ingang van vrijdag 25 september 2020 gedurende zes weken ter inzage op de volgende locaties:

• Huis der Provincie, Markt 11, 6811 CG in Arnhem

• Gemeentehuis Brummen, Engelenburgerlaan 31, 6971 BV in Brummen

• Bibliotheek Eerbeek, Coldenhovenseweg 13, 6961 EA in Eerbeek

 

Let op: informeer bij de betreffende instanties naar de actuele openingstijden.

 

Het voorbereidingsbesluit is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (met IMRO nummer: NL.IMRO.9925.VBMayrMelnhof-vst1) en op de website www.eerbeekloenen2030.nl.

 

Bezwaar of beroep

Tegen het voorbereidingsbesluit is op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar en/of beroep mogelijk.

 

Gedeputeerde Staten van Gelderland

 

Naar boven