Vaststelling bestemmingsplan zonder zienswijzen, wijzigingsplan kwekerij Voorweg / Wijk aan Duinpad, Heemskerk

Logo Heemskerk

Burgemeester en wethouders van Heemskerk maken bekend dat in de vergadering van 21 mei 2019 is besloten om het volgende wijzigingsplan vast te stellen:

  • Wijzigingsplan Kwekerij Voorweg / Wijk aan Duinpad met nummer NL.IMRO.0396.WPvoorwegkwekerij-VA01.

In het bestemmingsplan Heemskerk Buitengebied is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen op grond waarvan het college bouwblokken kan verplaatsen en opdelen in meerdere bouwvlakken. Met dit wijzigingsplan wordt het mogelijk gemaakt dat een bedrijfsgebouw voor de kwekerij opgericht kan worden.

Inzage

Vanaf 31 januari 2020 liggen het collegebesluit, het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken inzien in het gemeentehuis of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen het vastgestelde wijzigingsplan  binnen zes weken na de datum van bekendmaking 31 januari 2020 beroep instellen bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. U dient aan te tonen dat u redelijkerwijs niet in staat was eerder uw zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan te maken aan college en wethouders.

Nadere inlichtingen: 14 0251.

Naar boven