Ontwerp CHW Paraplubestemmingsplan Parkeren 2020, gemeente Zeewolde

Logo Zeewolde

Vanaf woensdag 29 januari 2020 ligt het ontwerp Ontwerp CHW Paraplubestemmingsplan Parkeren 2020 gedurende 6 weken ter inzage. Dit paraplubestemmingsplan voorziet in aangepaste parkeerregelingen ten opzichte van het bestemmingsplan uit 2013 en heeft betrekking op het stedelijke grondgebied van de gemeente Zeewolde, met uitzondering van het centrumgebied.

Crisis- en Herstelwet

Het plangebied wordt door de Minister van I&M in het kader van de Crisis- en herstelwet (Chw) aangewezen als ontwikkelingsgebied en gebied waarvoor een bestemmingsplan met verbrede reikwijdte mag worden opgesteld. Dit is in feite een gewoon bestemmingsplan waarbij echter op onderdelen afgeweken mag worden van de bestaande wetgeving en waarbij wordt geëxperimenteerd met toekomstige wetgeving in het kader van de Omgevingswet. Bepalingen van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet zijn eveneens van toepassing.

Ter inzageU kunt het ontwerp CHW Paraplubestemmingsplan Parkeren 2020 met ID nummer NL.IMRO.0050.BPParkeren2020-ON01 inzien bij het Publiekscentrum van het gemeentehuis in Zeewolde of online via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

ZienswijzeTijdens de inzagetermijn tot en met 10 maart 2020 kan iedereen een zienswijze naar voren brengen.

Dat kan:

  • 1.

    online op www.zeewolde.nl/zienswijze. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

  • 2.

    schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde.

  • 3.

    mondeling door een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar de heer D. de Vries, telefoonnummer 06-36196235.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp bestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

28 januari 2020

 

Naar boven