Wijzigingsplan ‘Hogeweg ong, Lienden’ ter inzage

Logo Buren

Het college van burgemeester en wethouders van Buren heeft in de vergadering van 8 september 2020 besloten om het wijzigingsplan “Hogeweg ong, Lienden’ vast te stellen

Wijziging 

Het wijzingsplan omvat het toekennen van een nieuw agrarisch bouwperceel op de locatie aan de Hogeweg ong in Lienden.

Hoe kunt u het bestemmingsplan bekijken?

Het wijzigingsplan ‘Hogeweg ong, Lienden’ ligt 6 weken ter inzage. De periode start op donderdag 24 september 2020. U kunt in deze periode de stukken bekijken bij de publieksbalie in het gemeentehuis, De Wetering 1 te Maurik. Let op in verband met de beperkte openstelling in verband met de Corona maatregelen. Het plan is ook te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl, het IDN-nummer is NL.IMRO.0214.LIEHogewegong-vg01

Hoe kunt u reageren op het plan?

Als u het niet eens bent met het bestemmingsplan kunt u binnen zes weken na de ter inzage legging beroep instellen als:

  • 1.

    U belanghebbende bent en voor zover het beroep wordt ingesteld tegen de wijzigingen die het college van burgemeester en wethouders bij vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de afdeling binnenkomt, treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Buren, 23 september 2020

Naar boven