Vooraankondiging voorbereiding bestemmingsplan “Klaproosstraat 60-62 gemeente Bergeijk”

Logo Bergeijk

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Bergeijk kennis, dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de bouw van 40 appartementen aan de Klaproosstraat 60-62 in Bergeijk.

Volgens artikel 1.3.1. lid 2 Bro wordt medegedeeld, dat voorafgaande aan de ter inzage legging van het voorontwerpbestemmingsplan geen gelegenheid wordt geboden tot het indienen van inspraakreacties. Evenmin worden de op het plan betrekking hebbende stukken ter inzage gelegd. Onafhankelijke instanties worden niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen. Dit alles is pas mogelijk op het moment dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd. Het tijdstip van de ter inzage legging van het voorontwerpbestemmingsplan zal binnenkort worden bekend gemaakt via de Staatscourant en het digitale gemeenteblad en in een servicebericht bij de gemeenteberichten in de Eyckelbergh.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid en Ontwikkeling van de gemeente Bergeijk 0497-551455.

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

H.A.J. Loos

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven