Gemeente Amsterdam - kennisgeving ontwerp omgevingsvergunning - nieuwbouw van een wooncomplex - ontwerp besluit Hogere waarden Wet geluidhinder - Hoogoorddreef 28-40, Amsterdam

Logo Amsterdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam maakt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), artikel 3.31 van de Wet Ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend:

Met ingang van 9 september 2020 liggen, met toepassing van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure ingevolge afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, gedurende een termijn van 6 weken gelijktijdig ter inzage:

  • 1.

    Ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van een woongebouw met 213 appartementen, bergingen en een winkelruimte op de locatie Hoogoorddreef 28-40 te Amsterdam (OLO-nummer: 4004669, zaaknummer HZ_WABO-2018-014049).

     

    De ontwerp vergunning heeft betrekking op de navolgende aspecten:

    • o

      het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, eerste lid, onder a van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);

    • o

      het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een planologische regeling (artikel 2.1, eerste lid, onder c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht), in samenhang met artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, en af wijken van het bestemmingsplan ‘De Amsterdamse Poort’;

  • 2.

    Ontwerp besluit vaststelling hogere grenswaarden als bedoeld in artikel 110 a van de Wet geluidhinder ten behoeve van de vestiging van woningen in het nieuw te bouwen woongebouw aan de Hoogoorddreef 28-40 te Amsterdam.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden inclusief de bijbehorende stukken liggen met ingang van 9 september 2020 gedurende zes weken ter inzage bij:

  • Stadsdeelkantoor Zuidoost, Anton de Komplein 150 te Amsterdam

Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken via 14020.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. De zienswijze dient uiterlijk op 21 oktober 2020 te zijn ingediend. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het College van burgemeester en wethouders, T.a.v. afdeling Vergunningen, stadsdeel Zuidoost, Postbus 12491, 1100 AL Amsterdam Zuidoost.

In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. U kunt hiervoor een afspraak maken met de afdeling Vergunningen, Stadsdeel Zuidoost op telefoonnummer 14020. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikkingen kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Uw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt. Op deze verwerking van persoonsgegevens is een privacyreglement van toepassing. Dit reglement kunt u raadplegen op de website van de gemeente Amsterdam.

Amsterdam, 9 september 2020

College van burgemeester en wethouders

Naar boven