Gemeente Alkmaar - kennisgeving ontwerp-beschikkingen uitgebreide voorbereidingsprocedure - Muiderwaard 430, Alkmaar

Logo Alkmaar

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend dat:

  • 1.

    Zij aan de hand van de aanmeldnotitie bevestigen dat de milieugevolgen van het bouwplan zodanig beperkt zijn dat er geen milieueffectrapport is vereist;

  • 2.

    Zij over gaan tot het volgen van een uitgebreide voorbereidingsprocedure als bedoeld in de Wabo voor het verlenen van een omgevingsvergunning voor de bouw van een appartementengebouw voor 50 appartementen op het perceel Muiderwaard 430-436 te Alkmaar;

  • 3.

    Zij voornemens zijn het benodigde ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidshinder vast te stellen vanwege het wegverkeerslawaai op de route Kanaaldijk/Neswaard/Muiderwaard . 

Ter inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en overige bijbehorende stukken liggen van 23 januari 2020 tot en met 4 maart 2020 ter inzage bij de gemeente Alkmaar.  

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Alkmaar, postbus 53, 1800 BC Alkmaar. Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze weigering omgevingsvergunning Noordervaart 218A in Stompetoren. 

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de unit Leefgebied, te bereiken via het algemeen telefoonnummer: 14 072. 

Informatie

Voor meer informatie over dit besluit kunt u contact opnemen met de unit Leefgebied, te bereiken via het algemeen telefoonnummer: 14 072.

  

Naar boven