Omgevingsvergunning Langstraat 79 Deurne

Logo Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken ingevolge artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van twee bedrijfsloodsen aan de Langstraat 79 in Deurne.

Procedure

De omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wabo (het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan). Onderdeel van deze procedure is een door de gemeenteraad af te geven verklaring van geen bedenkingen. In zijn vergadering van 17 september 2019 heeft de gemeenteraad naar aanleiding van de betreffende aanvraag een verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Ter inzage

Het besluit, met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt vanaf 15 januari 2020 gedurende 6 weken ter inzage en kunnen worden ingezien op afspraak (tijdens de openingstijden) in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1. Ook zijn het besluit en de ruimtelijke onderbouwing digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0762.OV201901-C001).

Beroep

Als u het niet eens bent met dit besluit en u door dit besluit rechtstreeks in uw belang wordt getroffen, kunt u hiertegen beroep instellen bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht. Dat kan tot zes weken na de dag van verzending van het besluit. In het beroepschrift moet u tenminste het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u beroep instelt en de reden(en) van het beroep. U moet het beroepschrift ook ondertekenen.

Het postadres van de rechtbank is Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s‑Hertogenbosch. Kijkt u voor meer informatie op http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht of informeert u bij de griffie van de Rechtbank Oost-Brabant (tel. 088 - 362 10 00).

Heeft u vragen?

Laat het ons gerust weten. Ons callcenter is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493) 38 77 11.

 

Naar boven