Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Purmerland 14 - 2020’

Logo Purmerend

Burgemeester en wethouders van Purmerend maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Purmerland 14 - 2020’ ter inzage wordt gelegd. Daarbij is besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld, aangezien de voorziene ontwikkeling geen belangrijke negatieve milieueffecten heeft.

Zakelijke inhoud

Het bestemmingsplan ‘Purmerland 14 - 2020’ beoogt na vaststelling een planologische regeling te geven voor de realisatie van twee vrijstaande woningen op het perceel Purmerland 14 in Weidevenne, ter vervanging van de huidige bouwmogelijkheid voor één vrijstaande woning. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding. De ID-code van het plan is NL.IMRO.0439.BPPURMERLAND142020-on01.

Terinzagelegging

De periode van terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan ‘Purmerland 14 - 2020’ is van 24 augustus tot en met 5 oktober 2020. Het ontwerpbestemmingsplan is te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is het momenteel niet mogelijk de papieren stukken te bekijken op het stadhuis. Op verzoek kan het ontwerpbestemmingsplan worden toegezonden. Neem daarvoor contact op met mevr. Bernaards via e-mail (ct.bernaards@purmerend.nl, o.v.v. ‘Purmerland 14 – 2020’) of telefonisch via 0299-452452.

Reactiemogelijkheid

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Het indienen van een zienswijze is, naast het zijn van belanghebbende, een voorwaarde om tegen het uiteindelijke besluit beroep te kunnen instellen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Purmerend, Postbus 15, 1440 AA te Purmerend. Voor een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met mevr. C.T. Bernaards van het Ruimtelijk domein, team Ontwikkeling, (tel. 0299-452 452). U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen via www.purmerend.nl/zienswijze-indienen. U moet hiervoor een DigiD-account hebben. De op tijd ingediende zienswijzen worden betrokken bij de verdere besluitvorming.

 

Naar boven