Ontwerpbestemmingsplan BergseBeestenBoel

Logo Geertruidenberg

Het college van B&W maakt bekend dat met ingang van donderdag 20 augustus 2020 het ontwerpbestemmingsplan BergeBeestenBoel met IMRO-nummer NL.IMRO.0779.BPGBBergseBB-ON01 ter inzage ligt (art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto afd. 3.4 Algemene wet bestuursrecht). Het bestemmingsplan heeft betrekking op de ontwikkeling van een bedrijfshal ten behoeve van een hondenuitlaatservice en het bestemmen van de omliggende gronden ten behoeve van deze functie.

Plan inzien

U kunt het plan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken van donderdag 20 augustus tot 1 oktober 2020 inzien in de Gemeentewinkel, op www.ruimtelijkeplannen.nl en http://0779.ropubliceer.nl.

Communicatie

Een ieder kan tijdens bovengenoemde termijn zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moet u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg.

 

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u contact opnemen met Deborah van der Zwaag, tel 0162 579 736.

 

Naar boven