Gemeente Bernheze – Ontwerpbestemmingsplan Wijziging Golfbaan The Duke en voornemen verzoek herbegrenzing Natuur Netwerk Brabant – 20 augustus 2020

Logo Bernheze

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de ter-inzage-legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Wijziging Golfbaan The Duke’, te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. In aanvulling hierop wordt het voornemen om een verzoek tot herbegrenzing van het Natuurnetwerk Brabant (NNB) gepubliceerd en ter inzage gelegd.

Inhoud

Het ontwerp bestemmingsplan maakt het mogelijk om bij Golfbaan The Duke de holes 5, 9, 10 en 11 uit te breiden. De percelen zijn gelegen binnen de begrenzing NNB. Gedeputeerde Staten kunnen de begrenzing van de NNB wijzigingen. Dit moet op verzoek van de gemeente. De procedure bepaalt dat eerst het voornemen tot verzoek om herbegrenzing wordt gepubliceerd. Dit zal gelijktijdig plaatsvinden met de bekendmaking van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan en wordt daarmee ter inzage gelegd.

Voornemen verzoek herbegrenzing structuur Natuurnetwerk Brabant

Om deze herbestemming mogelijk te maken hebben we het voornemen om een verzoek tot herbegrenzing in te dienen bij Gedeputeerde Staten van de Provincie Noord-Brabant.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het voornemen tot verzoek herbegrenzing NNB ligt met ingang van 20 augustus 2020 gedurende zes weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 in Heesch. Het ontwerp bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. (NL.IMRO.1721.BPWijzigingTheDuke-ow01).

Reageren

Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op het ontwerpbestemmingsplan en het voornemen tot verzoek herbegrenzing NNB reageren door het indienen van een zienswijze. Deze zienswijze(n) kunt u richten aan de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG in Heesch.

Burgemeester en wethouders van Bernheze

 

Naar boven