Kennisgeving gewijzigde omgevingsvergunning “Hof van Cossee, fase 2”

Logo Rotterdam

Onderwerp

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op grond van artikel 2.1, lid a en c en artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een gewijzigde omgevingsvergunning hebben verleend ten behoeve van de realisatie van 62 woningen op het voormalig bedrijfsterrein van metaalbewerkingsbedrijf Cossee.

De wijzigingen hebben betrekking op de balkons van gebouw E aan de zijde van de Olympusflat en de inrit voor fietsen naast Oude Raadhuislaan 30.

De balkons van gebouw E aan de zijde van de Olympusflat vervallen en komen aan de zijde tegenover gebouw F. Verder is de inrit voor fietsen naast Oude Raadhuislaan 30 komen te vervallen

Inzage

De verleende omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 14 augustus 2020 tot en met vrijdag 25 september 2020 ter inzage.

De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken is beschikbaar via de website www.overheid.nl. De stukken kunnen geraadpleegd worden door te zoeken op het adres ‘Argonautenweg’ en postcode 3054 RP bij ‘Berichten over uw buurt’.

Zolang de maatregelen in verband met het coronavirus duren, is het niet mogelijk om voornoemde stukken in te zien op een gemeentelijke locatie. Als het voor u niet mogelijk is om de stukken via de genoemde website te raadplegen, dan kunt u op werkdagen contact opnemen met telefoonnummer 14010, dan wordt in overleg gezocht naar een maatwerkoplossing.

Beroep

Tegen de verleende omgevingsvergunning kan tot en met vrijdag 25 september 2020 beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

- tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht;

-aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest;

-bezwaar heeft tegen de wijzigingen die zijn aangebracht bij verlening van het besluit.

Het beroepschrift moet worden gericht aan: Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep hebt ingesteld tegen de omgevingsvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Op het besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat u in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden u aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Rotterdam, 12 augustus 2020

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven