Wijzigingsplan Brink 16 vastgesteld

Logo Leusden

Burgemeester en wethouders hebben op 23 juni 2020 besloten, dat indien de procedure voor het wijzigingsplan niet resulteert in zienswijzen, dit zonder nieuwe besluitvorming te laten leiden tot vaststelling van het wijzigingsplan met ingang van de dag na afloop van de terinzagelegging. Het wijzigingsplan is daarmee op 31 juli 2020 vastgesteld door het college van B&W.

Wijzigingsplan

In het wijzigingsplan ‘De Brink 16’ wordt de maatschappelijke bestemming in de deel van de boerderijaan De Brink 16 opgeheven, de deel wordt onderdeel van de woning in de boerderij. Er blijft 1 woning aanwezig op het perceel De Brink 16. Dit gaat gepaard met het opnemen van de bestemming ‘wonen’ ter plaatse van de voormalige ‘maatschappelijke bestemming’.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf 10 augustus 2020 ter inzage bij de gemeente Leusden.

Het wijzigingsplan is in te zien op: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0327.253-0401

U kunt het wijzigingsplan met bijbehorende stukken ook inzien in het gemeentehuis. U kunt hiervoor een afspraak maken met het omgevingsloket.

Beroep

De beroepstermijn begint op 10 augustus 2020. De termijn voor het instellen van beroep is zes weken (t/m 18 september 2020).

Belanghebbenden, die tijdig een zienswijzehebben ingediend, dan wel belanghebbenden wie niet verweten kan worden dat de zienswijze niet tijdig is ingediend, kunnen gedurende de beroepstermijn schriftelijk beroep instellen. Het beroep kan worden ingesteld, tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan, bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat minimaal de volgende onderdelen: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Het wijzigingsplan treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat de rechter op dat verzoek heeft beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening moet afzonderlijk worden ingediend bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State met als voorwaarde dat tijdig een beroepschrift is ingediend.

Naar boven