RECTIFICATIE Ontwerpbestemmingsplan ‘Waterberging De Run Veldhoven’

Logo Veldhoven

In de publicatie van 29 juli 2020 is opgenomen dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Waterberging De Run Veldhoven’ vanaf 31 juli ter inzage zou liggen en raadpleegbaar zou zijn op www.ruimtelijkeplannen.nl. Wegens een technische storing was het plan echter pas vanaf 5 augustus raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Gelet hierop wordt de termijn voor ter inzage legging en de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen verlengd tot en met donderdag 17 september 2020.

Onderstaand de juiste tekst van de publicatie.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Waterberging De Run Veldhoven’ met de daarbij behorende stukken tot en met donderdag 17 september 2020, tijdens openingsuren, voor iedereen ter inzage ligt in de informatieruimte van het gemeentehuis van Veldhoven (Meiveld 1).

Dit bestemmingsplan voorziet in een gestuurde waterberging, gecombineerd met natuurontwikkeling, in daartoe aangewezen gebieden rondom De Run.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl, zoek op plannaam ‘Waterberging De Run Veldhoven’.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk (voorkeur) of mondeling op het ontwerpbestemmingsplan reageren door een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad van Veldhoven. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Zet hierbij de datum, uw naam, adres en handtekening in de brief. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen. In de zienswijze moet u duidelijk aangeven over welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan het gaat.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de gemeente, afdeling Regie en Ontwikkeling, via telefoonnummer 14 040.

Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel kunt u contact opnemen met de afdeling Regie en Ontwikkeling. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

In verband met de coronacrisis wordt u dringend geadviseerd het bestemmingsplan in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl of via onze website. Een bezoek aan het gemeentehuis van Veldhoven om het bestemmingsplan in te zien is weliswaar mogelijk, maar wordt gezien de Corona-maatregelen als minder gewenst beschouwd.

Naar boven