Terinzagelegging ontwerp-bestemmingsplan Klein Oosterwijk 10a, Leerdam, Vijfheerenlanden; vervangen voormalig bedrijf door twee woningen.

Logo Vijfheerenlanden

Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Klein Oosterwijk 10a, Leerdam, Vijfheerenlanden ter inzage ligt.

Doel van het bestemmingsplan is om de geldende bedrijfsbestemming op het perceel te wijzigen naar een woonbestemming om de bouw van twee burgerwoningen en het saneren van het bedrijf planologisch mogelijk te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan, inclusief de bijbehorende stukken, kan vanaf donderdag 16 januari 2020 t/m woensdag 18 februari 2020 tijdens kantooruren worden ingezien in de centrale hal van het stadskantoor in Leerdam (Dr. Reilinghplein 1).

De documenten zijn op papier in te zien bij de balie en digitaal via de publiekscomputer in de centrale hal. De ter inzage liggende stukken kunnen ook worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is:

NL.IMRO.1961.BPKLEINOOSTERWK10A-ONO1.

Gedurende de ter inzagetermijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan bekend maken aan de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen dienen als volgt te worden geadresseerd:

 

Aan de gemeenteraad van Vijfheerenlanden

Postbus 11

4140 AA Leerdam

 

Indien u mondeling wilt reageren, dan kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken via het nummer 088-5997000 met mevrouw A. Siesling, team Ruimte, bereikbaar iedere werkdag van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Naar boven