Ontwerpbestemmingsplan ‘Kernen Woubrugge-Hoogmade’

Logo Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken, op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat met ingang van donderdag 6 augustus 2020 gedurende zes weken het bestemmingsplan ‘Kernen Woubrugge-Hoogmade’ als ontwerp ter inzage ligt.

Locatie en projectinhoud

Het bestemmingsplan ‘Kernen Woubrugge-Hoogmade’ heeft betrekking op de dorpskernen van Woubrugge en Hoogmade. Dit bestemmingsplan is in 2007 vastgesteld en is zodoende gedateerd. Het plan dient dan ook te worden geactualiseerd, waarbij het wordt voorzien van de huidige wet- en regelgeving. Daarnaast worden verleende vergunningen en vastgestelde postzegelbestemmingsplannen van de afgelopen 13 jaar zoveel mogelijk opgenomen in het bestemmingsplan. Het betreft een actualisatie van een bestemmingsplan en dat betekent dat er geen grootschalige ontwikkelingen mogelijk worden gemaakt.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen van 6 augustus t/m 16 september 2020 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Het bestemmingsplan kan digitaal worden ingezien in de publieksruimte van het gemeentehuis van Kaag en Braassem, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, adviseren wij u vooraf een afspraak te maken via www.kaagenbraassem.nl. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl met IMRO-nummer NL.IMRO.1884.BPKERNENWOUBRHOOGM-ON01.

Hoe kunt u reageren?

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan eenieder (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om een mondelinge reactie in te brengen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Kaag en Braassem.

Algemene informatieAls u nog vragen heeft naar aanleiding van dit bestemmingsplan dan kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar via het telefoonnummer 071-3327272 of stuur een e-mail naar info@kaagenbraassem.nl. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

 

Naar boven