Ontwerpbestemmingsplan ‘Molenstraat 3 Ingen’ ter inzage

Logo Buren

Het college van burgemeester en wethouders van Buren heeft in de vergadering van 21 juli 2020 besloten om het ontwerpbestemmingsplan ‘Molenstraat 3 Ingen’ ter inzage te leggen.

Wijziging 

Met deze bestemmingsplanherziening wordt de bestemming ‘Bedrijf’ met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 2.0’ vervangen door een woonbestemming. Het perceel is al decennia in gebruik voor wonen, dus met deze herziening wordt het bestemmingsplan in overeenstemming gebracht met de werkelijke situatie.

Hoe kunt u het bestemmingsplan bekijken?

Het bestemmingsplan ‘Molenstraat 3 Ingen’ ligt zes weken ter inzage. De periode start op donderdag 6 augustus 2020. U kunt in deze periode de stukken bekijken bij de publieksbalie in het gemeentehuis, De Wetering 1 te Maurik. Let op in verband met de beperkte openstelling in verband met de corona-maatregelen. Het plan is ook te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer is NL.IMRO.0214.INGMolenstraat3-BON1.

Hoe kunt u reageren op het plan ?

Als u het niet eens bent met het bestemmingsplan kan een ieder binnen zes weken na de ter inzage legging zienswijzen indienen:

Een zienswijze kunt u sturen aan de gemeenteraad van Buren, Postbus 23, 4020 BA in Maurik.

Buren, 5 augustus 2020

 

Naar boven