Gemeente Midden-Delfland – Ontwerpbestemmingsplan - Hoornsekade 43, 2635 HB Den Hoorn

Logo Midden-Delfland

Ontwerpbestemmingsplan Hoornsekade 43, Den Hoorn

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoornsekade 43’ met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.bp20Hoornsek43-on01 ter inzage leggen.

Planbeschrijving en plangebied

Het bestemmingsplan ‘Hoornsekade 43’ voorziet in de realisatie van twee nieuwe woningen achter de bestaande woning aan de Hoornsekade 43 te Den Hoorn. Het bestemmingsplan vervangt het geldende bestemmingsplan ‘Hoornse Kade’, voor dit plangebied.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met de hierbij behorende stukken, met ingang van vrijdag 31 juli 2020 gedurende zes weken, tijdens kantooruren digitaal voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

U kunt dit plan ook online inzien via www.middendelfland.nl/stukken-ter-inzage/ of

op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het besluit kunt oproepen door het invullen van de locatie of het planid-nummer: NL.IMRO.1842.bp20Hoornsek43-on01.

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Voor het maken van een afspraak om een mondelinge reactie in te dienen kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer (015) 3804111.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen, Maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website www.middendelfland.nl/zienswijze/. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website www.digid.nl voor de precieze voorwaarden. Wilt u als bedrijf een zienswijze indienen, dan moet u beschikken over eHerkenning

U kunt contact opnemen met Erik Jan Kok van het team Ruimtelijke Ordening en Milieu voor nadere informatie over het bestemmingsplan: (015) 380 4199

Schipluiden, 30-07-2020

Naar boven