EXPLOITATIEPLAN 2E Structurele herziening exploitatieplan Larserknoop

Logo Lelystad

Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 2 juli 2020 de 2e structurele herziening van het exploitatieplan Lelystad – Larserknoop gewijzigd heeft vastgesteld. Met de herziening wordt de voorgaande versie van het exploitatieplan op een aantal structurele punten gewijzigd. Om die reden is het besluit voorbereid met de uniforme openbare voorbereidingsprocedure op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. De herziening van het exploitatieplan is opgezet als een digitaal plan zoals de Wet ruimtelijke ordening en het Besluit ruimtelijke ordening voorschrijven.

Inzage

Het besluit tot vaststelling van de herziening van het exploitatieplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 30 juli 2020 gedurende zes weken, tijdens openingstijden, ter inzage bij de informatiebalie in de hal van het stadhuis aan het Stadhuisplein 2.

Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl NL.IMRO.0995.EP00002-VG01 en op de gemeentelijke website www.lelystad.nl.

Beroep

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende tegen het raadsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep is ingesteld, kan tijdens deze termijn bij de voorzitter van de Afdeling tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Het instellen van beroep is mogelijk voor een belanghebbende:

- die tijdig een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

- aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

- voor zover het beroep is gericht op door de gemeenteraad aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerp.

Het ondertekende beroepschrift en een eventueel verzoek om voorlopige voorziening dienen ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, alsmede de gronden van het beroep en een eventueel verzoek. Voor het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het raadsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het raadsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven