Onherroepelijk bestemmingsplan “Wilsveen 17”

Logo Leidschendam-Voorburg

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maakt bekend dat het bestemmingsplan “Wilsveen 17”, vastgesteld door de gemeenteraad op 12 mei 2020, onherroepelijk is geworden met ingang van 10 juli 2020. Gedurende de beroepstermijn is er geen beroep ingesteld of verzocht om schorsing van het plan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Plangebied

Het plangebied van het bestemmingsplan ligt aan het Wilsveen in Leidschendam, in het landelijk gebied van Leidschendam-Voorburg in de Nieuwe Driemanspolder.

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied. Voor het voormalige agrarische bedrijfsperceel Wilsveen 17 is een plan gemaakt dat voorziet in de transformatie van de gronden naar een woonfunctie, waar twee woningen met de bijbehorende erfbebouwing zullen worden gerealiseerd. Dit initiatief past niet binnen het geldende bestemmingsplan “Beheersverordening 2017 Leidschendam-Voorburg”. Met het bestemmingsplan “Wilsveen 17” wordt de beoogde ontwikkeling juridisch-planologisch mogelijk gemaakt.

Inzien bestemmingsplan

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken zijn beschikbaar via:

• Op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1916.wilsveen17-VG01;

• Op de gemeentelijke website www.lv.nl/overzicht-bestemmingsplannen

Naar boven