Onherroepelijk wijzigingsplan “Rustoord”

Logo Leidschendam-Voorburg

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maakt bekend dat, het wijzigingsplan “Rustoord”, vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders op 7 april 2020, onherroepelijk is geworden met ingang van vrijdag 29 mei 2020.

Gedurende de beroepstermijn is er geen beroep ingesteld of verzocht om schorsing van het plan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Plangebied

Het plangebied waar het wijzigingsplan op van toepassing is, ligt in het stedelijk gebied van Voorburg, aan de Raadhuisstraat, de Vliet en naast Park Vreugd en Rust.

Inhoud

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan Rustoord is voor de planlocatie een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor het realiseren van een appartementencomplex.

Een initiatiefnemer heeft het verzoek ingediend om op deze locatie 33 appartementen te realiseren conform de wijzigingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan.

Aangezien de gemeente positief staat tegenover de voorgenomen nieuwbouw, wordt de gewenste ontwikkeling juridisch-planologisch mogelijk gemaakt door middel van het wijzigingsplan ‘Rustoord’.

Inzien wijzigingsplan

Het wijzigingsplan, het collegebesluit en de bijbehorende stukken zijn beschikbaar via:

• Op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het wijzigingsplan is: NL.IMRO.1916.WijzRustoord-VG01;

• Op de gemeentelijke website www.lv.nl/overzicht-bestemmingsplannen

Naar boven