Gemeente Heerhugowaard - Ontwerpbesluit vaststelling bebouwde kom ter inzage

Logo Heerhugowaard

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 30 juni 2020 het ontwerpbesluit vaststelling bebouwde kom hebben vastgesteld. Het ontwerpbesluit heeft tot doel het actualiseren van de komgrenzen in de zin van artikel 20a van de Wegenverkeerswet 1994 en artikel 4.1, onder a, en 3.21, derde lid, van de Wet natuurbescherming. Het ontwerpbesluit is voor een ieder ter inzage gelegd (conform afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht) alvorens het ontwerpbesluit voor de definitieve vaststelling van de bebouwde kom aan de gemeenteraad wordt voorgelegd.

Terinzageligging

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van 30 juli 2020 zes weken voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis en via het Gemeenteblad, www.officielebekendmakingen.nl.

Als gevolg van de maatregelen rondom het Corona-virus dient voor het inzien van de papieren stukken bij de publieksbalie vooraf een afspraak te worden gemaakt. Wij verzoeken u daarvoor telefonisch contact op te nemen met het klantcontactcentrum via telefoonnummer 14072.

Zienswijzen

Vanaf 30 juli 2020 kan gedurende een termijn van zes weken, een ieder zijn/haar zienswijze schriftelijk en/of mondeling kenbaar maken.

Een schriftelijke zienswijze dient u te voorzien van uw naam en adres, de datum, onderwerp en inhoud en uw handtekening. De schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan Gemeente Heerhugowaard, t.a.v. mevrouw J.E. Boudewijn-van Berkel, Postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard. Het is niet mogelijk zienswijzen per email in te dienen.

Heerhugowaard, 23 juli 2020.

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard

31WB10S

 

Naar boven