Ontwerpbestemmingsplan Landgoed Den Es

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van woensdag 22 januari 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Den Es’ in het buitengebied van Winterswijk. Het betreft een bestemmingsplan conform artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Doel en ligging

Dit bestemmingsplan betreft een herziening van het bestemmingsplan ’Landgoed Den Es’. Dit plan zorgt voor een verplaatsing van de bestemming ‘Wonen’. Het dienstgebouw gelegen aan de zuidwestzijde van het perceel wordt bestemd als ‘Wonen’, tegelijkertijd wordt het lege woningbouwkavel met de bestemming ‘Wonen’ gelegen aan de noordzijde van het perceel opgeheven. Verder wordt de rest van het landgoed bestemd conform feitelijke situatie. Het bestemmingsplan sluit namelijk niet meer aan op de feitelijke situatie.

Waar ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.BPBG1911LANDGDENES-OW01.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn, van woensdag 22 januari 2020 tot en met dinsdag 3 maart 2020, kan een ieder ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan zienswijzen aan het college van burgemeester en wethouders van Winterswijk schriftelijk of mondeling kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk, tel.nr (0543)543543.

 

Naar boven