Ontwerp bestemmingsplan 'Buitendijk-Land van Esseweg' ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitendijk-Land van Esseweg’ met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Inhoud en doel van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is opgesteld om het verplaatsen van het agrarisch bedrijf op het perceel Buitendijk 60 in Strijensas naar het perceel Land van Esseweg 9 in Strijen mogelijk te maken. Daarnaast maakt het bestemmingsplan het mogelijk om de woning op het perceel Land van Esseweg 10 te slopen en de woning op het perceel Land van Esseweg 9 terug te bouwen.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan en de bijlagen liggen met ingang van 25 juli 2020 tot en met 4 september 2020 ter inzage. U kunt de stukken bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code: NL.IMRO.1963.BPB60LvE9STR20-ON01)

Wanneer u de stukken in het gemeentehuis of bij een servicepunt wilt inzien, kunt u een afspraak maken met het team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 140186.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat de stukken ter inzage liggen. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

Uw zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan kunt u richten aan:

de gemeenteraad van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp bestemmingsplan Buitendijk-Land van Esseweg’.

Anterieure overeenkomst

Voor dit plan is een anterieure overeenkomst gesloten op grond van artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening. In de anterieure overeenkomst zijn afspraken gemaakt over het kostenverhaal en de locatie eisen.

Vragen?

Voor vragen over het ontwerp bestemmingsplan kunt u terecht bij Liesbeth Bos, bereikbaar via telefoonnummer 088-6471251 of via e-mail liesbeth.bos@gemeentehw.nl.

 

Naar boven