Besluit van de Kamer van Koophandel tot wijziging van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging diverse functionarissen Kamer van Koophandel 2020 (Wijziging van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging diverse functionarissen Kamer van Koophandel 2020)

De Kamer van Koophandel,

Gelet op afdeling 10.1.1 van de Algemene wet bestuursrecht;

Besluit:

Artikel 1

Het ‘Besluit mandaat, volmacht en machtiging diverse functionarissen Kamer van Koophandel 2020’ van 24 december 2019, Stcrt. 6 januari 2020, nr. 1243, wordt als volgt gewijzigd:

A

Artikel 8, eerste lid, onder b, komt te luiden: het voorbereiden van en het beslissen op verzoeken op grond van de Wet openbaarheid van bestuur en de Wet hergebruik van overheidsinformatie.

Artikel 8, eerste lid, onder m, komt te luiden: het verlenen van toestemming aan derden voor de handelingen genoemd in artikel 2, eerste lid, van de Databankenwet en het aangaan van licentieovereenkomsten met derden voor die handelingen.

Artikel 8, tweede lid, onder b, komt te luiden: de in het eerste lid, onder a tot en met j en m, bedoelde aangelegenheden.

B

Artikel 9, vijfde lid, komt te luiden: Aan de teamleider HRM Services wordt mandaat, volmacht en machtiging verleend voor de in het eerste lid, onder e en l, bedoelde aangelegenheden.

Artikel 2

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst.

Artikel 3

Dit besluit wordt aangehaald als: Wijziging van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging diverse functionarissen Kamer van Koophandel 2020.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

Utrecht, 13 juli 2020

C.J.G. Zuiderwijk Voorzitter Kamer van Koophandel

E.W. Hamoen Lid Kamer van Koophandel

R.O. Engering Lid Kamer van Koophandel

Naar boven