Vaststelling bestemmingsplan ‘De Luttergreppel 15, Linde’

Logo De Wolden

Rectificatie: i.v.m. foutieve vermelding datum raadsvergadering en gewijzigde ter inzage termijn.

 

Op 25 juni 2020 heeft de gemeenteraad van De Wolden het bestemmingsplan “De Luttergreppel 15, Linde” vastgesteld. Burgemeester en wethouders van gemeente De Wolden maken dit bekend op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het plan

Het bestemmingsplan ‘De Luttergreppel 15, Linde’ voorziet in de ontwikkeling van twee woningen ter compensatie voor de afbraak van voormalige agrarische bebouwing (ruimte-voor-ruimte).

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan liggen van 16 juli t/m 26 augustus ter inzage. Inzien kan via:

 

  • 1.

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. Gedurende de maatregelen vanwege het coronavirus zijn de gemeentelijke gebouwen beperkt toegankelijk en wordt u verzocht om een afspraak te maken, mocht het noodzakelijk voor u zijn om bij de balie de stukken in te zien. Hiervoor belt u 14 0528.;

  • 2.

    De gemeentelijke website: www.dewolden.nl/bestemmingsplan;

  • 3.

    www.ruimtelijkeplannen.nl. Zoek op planidentificatienummer NL.IMRO.1690.BP00459-0401

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. Een belanghebbende is iemand die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in principe in werking op 27 augustus 2020. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er op het verzoek is beslist.

 

Zuidwolde, 15 juli 2020

Burgemeester en wethouders van De Wolden

Naar boven