Bekendmaking besluit Verzoek om hogere waarde t.b.v. Prangelaar ong.

Logo Woudenberg

Burgemeester en wethouders van Woudenberg maken bekend dat zij het besluit hogere waarde Prangelaar ong. hebben vastgesteld.

Toelichting

Op 5 december 2019 is een aanvraag voor hogere waarden voor een woonbestemming ontvangen van de gemeente Woudenberg, Parklaan 1 te Woudenberg. Het gaat om het realiseren van een woning op het perceel Prangelaar ong., kadastraal sectie E Perceel 3543 te Woudenberg.

Besluit

Wij besluiten, gelet op de overwegingen die zijn opgenomen in dit besluit en gelet op:

  • 1.

    artikel 110a van de Wet geluidhinder;

  • 2.

    dat de Wet geluidhinder het college van burgemeester en wethouders de bevoegdheid geeft om binnen de grenzen van de gemeente een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidbelasting vast te stellen;

  • 3.

    dat het vaststellen van hogere waarden voor één woning in overeenstemming is met het gemeentelijk (geluid)beleid;

hogere waarden vast te stellen voor één woning op het perceel Prangelaar ong., kadastraal sectie E Perceel 3543 te Woudenberg. De vastgestelde hogere grenswaarden zijn in de bijlage bij dit besluit opgenomen.

Ter inzage

Het besluit ligt van 15 juli 2020 tot en met 25 augustus 2020 ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg.

Beroep

Indien u zich niet kunt verenigen met deze beschikking, kunt u een beroepsschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt 6 weken en vangt aan na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. Een beroepsschrift kan ook digitaal ingediend worden bij 'het digitale loket rechtspraak'. Voor het indienen van een beroepsschrift dient u griffierecht te betalen.

Het beroep kan overeenkomstig het bepaalde in artikel 8:1 juncto artikel 7:1 van de Awb worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht of door belanghebbenden die geen zienswijze naar voren hebben gebracht maar die dat redelijkerwijs niet kan worden verweten of door belanghebbenden die zich niet kunnen vinden in de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Het beroepschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten:

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • 4.

    de gronden van het beroep (de motivering).

Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven