Bekendmaking verlenen beschikking Hogere waarden westerwoud 11

Logo Woudenberg

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudenberg hebben een beschikking verleend in het kader van een bestemmingsplanvoorwaarde voor het vaststellen van hogere waarden

voor een nog te realiseren woning op perceel Westerwoud 11 te Woudenberg.

 

Ter inzage

Het besluit ligt van 15 juli 2020 tot en met 25 augustus 2020 ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg. U kunt de besluiten en de bijbehorende stukken opvragen bij de RUD Utrecht via info@rudutrecht.nl of 030-7023195. Vermeld u hierbij het kenmerk Z-VERG-2020-2409. U kunt de stukken ook inzien bij de RUD Utrecht, Archimedeslaan 6, 3555 AA in Utrecht of bij de gemeente Woudenberg, Parklaan 1 te Woudenberg, telefoon 14033.

Bezwaar

Indien u zich niet kunt verenigen met deze beschikking, kunt u een bezwaar indienen bij de gemeente Woudenberg, Postbus 16, 3930 EA Woudenberg. Het bezwaarschrift moet tijende de termijn van ter inzage legging worden ingediend. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten:

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • 4.

    de gronden van het bezwaar (de motivering).

 

Voorlopige voorziening

Het besluit treedt na de termijn van 6 weken in werking. Dit betekent dat de houder van het besluit hiervan gebruik kan maken. Zijn er volgens u zwaarwegende belangen om de werking van het besluit te schorsen, dan kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Dit kan alleen als u ook bezwaar heeft gemaakt. Wanneer u een voorlopige voorziening hebt aangevraagd, treedt het besluit pas in werking nadat hierop een beslissing is genomen. U kunt een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen. Een dergelijk verzoek kan ook digitaal ingediend worden via het loket: https://rechtspraak.nl. Aan een verzoek om een voorlopige voorziening zijn afzonderlijke kosten verbonden.

 

Naar boven