Gemeente Brunssum voorbereidingsbesluit krachtens de wet ruimtelijke ordening

Logo Brunssum

Burgemeester en wethouders van Brunssum maken bekend dat de raad van de gemeente Brunssum op 30 juni 2020 heeft besloten een voorbereidingsbesluit te nemen voor het gebied Oostflank.

Het gebied waarvoor het voorbereidingsbesluit geldt ligt in het noordoosten van de gemeenten en omvat een aantal deelgebieden. Het totale gebied, waarbinnen deze deelgebieden liggen, wordt ruw weg als volgt begrensd. De meest noordelijk grens van het gebied loopt langs de Hoogenboschweg ten oosten van de N300, de Boschstraat, Heringsbosch en via de gemeente- tevens rijksgrens overlopend in de Waubacherweg tot aan de Golfbaan. Vandaar langs de grens van de golfbaan in westelijke en dan in zuidelijke richting tot aan de Kranenpool. Via de Kranenpool met zowel deelgebieden aan de noordelijke als zuidelijke kant. Bij de bocht in de Kranenpool verloopt de ruwe grens van het gebied in zuidwestelijke richting langs de sportvelden vervolgens over de N300 tot aan de Rimburgerweg. Verder loopt de grens via de Rimburgerweg, dan via de Ganzepool en het doorlopend deel daarvan via de N300 tot aan de Hoogenboschweg.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking daags na bekendmaking. Het voorbereidingsbesluit ligt met ingang van 6 juli 2020 ter inzage bij de infobalie in de publiekshal in het stadhuis van de gemeente Brunssum, Lindeplein 1, tijdens de openingstijden.

Het voorbereidingsbesluit is tevens in te zien via het landelijk portaal www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0899.VbOostflank-VA01.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar worden ingediend of beroep worden ingesteld.

Voor verdere vragen over het voorbereidingsbesluit kunt u contact opnemen met de afdeling ROV van de gemeente Brunssum (tel.nr. 14045).

 

Brunssum, 3 juli 2020

Burgemeester en wethouders van Brunssum

Naar boven