Gemeente Raalte, ontwerpbestemmingsplan Raalte Kern, omgeving Burgemeester Kerssemakersstraat 22, 24 en 26

Logo Raalte

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 23 januari 2020 tot en met woensdag 4 maart 2020 het ontwerp bestemmingsplan Raalte Kern, omgeving Burgemeester Kerssemakersstraat 22, 24 en 26 met bijbehorende stukken ter inzage ligt. De stukken zijn te raadplegen op:

 

 

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de gronden behorende bij de percelen Burgemeester Kerssemakersstraat 22, 24 en 26. Kadastraal is het plangebied bekend als gemeente Raalte, sectie M, nummers 1699, 1700 en 1709. De bestaande bedrijfshal zal worden gesloopt. Ter compensatie komt op het perceel een woning en wordt de bestaande bedrijfswoning die ook deels is aangeduid voor detailhandel teruggebracht naar een twee-onder-een kap woning (zoals deze ook ooit gebouwd is). Met dit ontwerpbestemmingsplan wordt deze planologische wijziging in gang gezet.

 

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Raalte, postbus 140, 8100 AC Raalte.

Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via het Domein Ruimte. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met het cluster ruimtelijke ordening, telefoon (0572) 347 799.

Naar boven