Beheersverordening Buitengebied Usselerhalte

Logo Enschede

 

STADSDEEL WEST

 

De Raad heeft -met toepassing van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening- in zijn vergadering van 30 juni 2020 de beheersverordening ‘Buitengebied Usselerhalte’ vastgesteld.

 

De beheersverordening ‘Buitengebied Usselerhalte’ heeft betrekking op het gebied dat wordt begrensd door de Windmolenweg, de Twekkelerbeekweg en de Geerdinkszijdeweg.

 

Voor het plangebied van de beheersverordening ‘Buitengebied Usselerhalte’ geldt momenteel geen bestemmingsplan en ook geen beheersverordening. Zo’n situatie wordt in vaktaal een ‘witte vlek’ genoemd. Met deze beheersverordening wordt beoogd de hiervoor beschreven planologisch-juridische 'witte vlek' weer te herstellen en te vervangen door een nieuwe planologisch-juridische regeling die gelijk is aan de eerder voor dit plangebied geldende beheersverordening ‘Buitengebied Noordwest’. De regels van die beheersverordening zijn aangevuld met de regels uit de voor dit plangebied geldende paraplubestemmingsplannen ‘Parkeren Enschede’ en ‘Bedrijven met milieuzones’.

 

De beheersverordening ‘Buitengebied Usselerhalte’ treedt per 9 juli 2020 in werking.

 

Met de inwerkingtreding van deze beheersverordening vervallen alle voor dit plangebied nog geldende paraplubestemmingsplannen en het geldende bestemmingsplan ‘Twekkelerbeekweg 22’.

 

Beheersverordening digitaal inzien:

De beheersverordening met de daarbij behorende stukken kan digitaal worden ingezien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0153.BV00004-0003

De bronbestanden kunnen worden gedownload via de webpagina

https://www.ruimtelijkeplannen.enschede.nl/plannen/NL.IMRO.0153.BV00004-/NL.IMRO.0153.BV00004-0003/

Dit kan op de volgende manieren: door te klikken op de link of deze link te kopiëren in uw browser. Ook kunt u op de website www.ruimtelijkeplannen.nl zoeken op naam.

 

Papieren versie beheersverordening inzien:

Wilt u liever de papieren versie van de vastgestelde beheersverordening inzien? Dan verzoeken wij u een mail met de naam van het plan te sturen naar vergunning@enschede.nl. U ontvangt dan van ons een pdf versie van de gevraagde beheersverordening.

 

Nadere toelichting of inzien beheersverordening op stadskantoor is niet mogelijk:

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het voorlopig niet mogelijk om een afspraak te maken voor het inzien van en/of het geven van een nadere toelichting over het vastgestelde beheersverordening.

 

Heeft u vragen of wit u een nadere toelichting?

Wilt u vragen stellen over de vastgestelde beheersverordening of een nadere toelichting ontvangen? Dan kunt u een email sturen aan vergunning@enschede.nl. Wij verzoeken u in de mail de naam van het plan, uw naam en telefoonnummer te vermelden.

 

De beheersverordening is opgenomen in het Gemeenteblad van de Gemeente Enschede en wordt geplaatst op de website www.overheid.nl.

 

Tegen de beheersverordening ‘Buitengebied Usselerhalte ’ staat geen mogelijkheid tot bezwaar of beroep open.

Naar boven