Wijzigingsplan “Gerele Peel 31”

Logo Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken bekend dat zij het wijzigingsplan “Gerele Peel 31” heeft vastgesteld op grond van artikel 3.6, eerste lid, onder a, van de Wet ruimtelijke ordening en het vastgestelde wijzigingsplan gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het plan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de locatie Gerele Peel 31 in Elsendorp. Met het plan wordt het bestemmingsvlak met de bestemming “Agrarisch – Agrarisch Bedrijf” vergroot om de bouw van een kas mogelijk te maken.

Stukken inzien

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vragen wij u het wijzigingsplan online in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. De planregels, plantoelichting, verbeelding en bijlagen behorende bij wijzigingsplan “Gerele Peel 31” zijn opgenomen in GML bestand NL.IMRO.1652.WPGerelePeel31-VA01. Kunt u de informatie niet vinden, bel ons dan voor telefonische ondersteuning. Alleen als u echt geen gelegenheid ziet om het ontwerp online te bekijken, kunt een afspraak maken om dit in het gemeentehuis in te zien. Het wijzigingsplan ligt met ingang van 15 juli 2020 zes weken ter inzage.

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging tegen het besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Gemert, 14 juli 2020

Naar boven