Ontwerpbestemmingsplan “Parkwoningen Heilust”

Logo Kerkrade

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan Parkwoningen Heilust bekend.

Het plangebied is gelegen in de wijk Heilust, tussen de Kaalheidersteenweg, Salviaplein, Gladiolenstraat en Papaverplein.

Het bestemmingsplan biedt de planologische basis voor de realisatie van 24 woningen.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 16 juli 2020 gedurende 6 weken ter inzage bij het informatiecentrum op de begane grond van het Stadskantoor, Markt 33, 6461 EC Kerkrade. In verband met de Coronacrisis is dit geopend op dinsdag en donderdagochtend van 8.30 uur tot 12.00 uur. Een afspraak kan gemaakt worden door een mail te sturen naar gemeentehuis@kerkrade.nl Het bestemmingsplan kan ook digitaal worden ingezien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0928.BPParkHeilust-Ow01. Indien u inhoudelijke vragen heeft over het plan, dan kunt u een afspraak maken met de Sector Stedelijke Ontwikkeling en Beheer (afdeling Stedelijke ontwikkeling) via het telefoonnummer van de gemeente Kerkrade, 14 045.

 

Een ieder kan gedurende de hiervoor genoemde inzagetermijn schriftelijk dan wel mondeling (op afspraak via het telefoonnummer 14 045) een zienswijze kenbaar maken ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan. De voorkeur gaat uit naar het indienen van een schriftelijke zienswijze. Uw schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad van Kerkrade, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Parkwoningen Heilust, postbus 600, 6460 AP Kerkrade.

 

Kerkrade, 15 juli 2020

Naar boven