Ontwerpbestemmingsplan ‘Oud-Heinenoordseweg 23c, Heinenoord’ ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Oud-Heinenoordseweg 23c, Heinenoord’ met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Inhoud en doel van het bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan is opgesteld om de bestemming van het perceel Oud-Heinenoordseweg 23c te wijzigen van ’Groen’ naar ‘Wonen’. Hiermee wordt de bouw van 1 woning mogelijk gemaakt.

Ontwerpbesluit hogere waarden (Wet geluidhinder)

Uit akoestisch onderzoek is gebleken dat de geluidsbelasting op de zuidgevel van de woning niet voldoet aan de grenswaarden uit de Wet geluidhinder. De overschrijding wordt veroorzaakt door het verkeer op de Rijksweg A29. Het college heeft het voornemen om hiervoor een hogere waarde vast te stellen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarden ‘Oud-Heinenoordseweg 23c, Heinenoord’ liggen met alle bijlagen met ingang van 18 januari 2020 tot 29 februari 2020 ter inzage. U kunt de stukken bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.BPHNOOUDHWEG23-ON01).

Wanneer u de stukken in het gemeentehuis of bij een servicepunt wilt inzien, kunt u een afspraak maken met het team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 140186.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat de stukken  ter inzage liggen. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan en/of ontwerpbesluit hogere waarden kunt u indienen bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Hoeksche Waard.

Uw zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan en/of ontwerpbesluit hogere waarden kunt u richten aan:

Het college van burgemeester en wethouder van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Oud-Heinenoordseweg 23c, Heinenoord’.

Wilt u liever een mondelinge zienswijze indienen? Neemt u dan contact op met de hieronder vermelde persoon.

Vragen?

Voor vragen over het ontwerpbestemmingsplan kunt u terecht bij Remko Advocaat, team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 088-6473776.

 

Naar boven