Bestemmingsplan Gemert-Bakel Buitengebied herziening oktober 2019

Logo Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het bestemmingsplan ‘Gemert-Bakel buitengebied herziening oktober 2019’, met ID-nummer NL.IMRO.1652.Buitengebied102019-ON01 ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan betreft een partiele herziening en regelt de volgende ontwikkelingen op de volgende locaties in het buitengebied:

Adres

Soort plan

Planbeschrijving

1.

Esdonk 40, Gemert

Ontwikkellocatie

Omschakelen naar akkerbouwbedrijf en realisatie Ruimte voor Ruimte woning

2.

Esdonk 45, Gemert

Ontwikkellocatie

Beëindigen veehouderijtak en realisatie 2 Ruimte voor Ruimte woningen

3.

Hilakker 6, Bakel

Ontwikkellocatie

Omschakelen agrarisch bedrijf naar niet-agrarisch bedrijf

4.

Besterd 1, Bakel

Herstelactie

Herstellen zonering ‘beperkingen veehouderij’

5.

Deel 70 Bakel

Herstelactie

Herstellen planregeling voor bijgebouwen bij bedrijfswoning

Stukken inzien

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vragen wij u het ontwerpbestemmingsplan online in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Kunt u de informatie niet vinden, bel ons dan voor telefonische ondersteuning. Alleen als u echt geen gelegenheid ziet om het ontwerp online te bekijken, kunt een afspraak maken om dit in het gemeentehuis in te zien. Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 8 juli 2020 zes weken ter inzage.

Zienswijze indienen

Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld binnen de hierboven vermelde termijn zijn of haar zienswijze op de ontwerpwijzigingsplannen kenbaar te maken aan burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel, Postbus 10.000, 5420 DA GEMERT. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vragen wij u dit schriftelijk te doen. De zienswijze moet worden ondertekend en tenminste bevatten de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen de zienswijze is gericht en de gronden van de zienswijze. Mocht het echt niet anders kunnen, dan kunt u een afspraak maken om een mondelinge zienswijze in te dienen.

Gemert, 1 juli 2020

Naar boven