Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen ‘De Branten 6-8 te Soerendonk’

Logo Cranendonck

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) vergunning willen verlenen op het perceel kadastraal bekend als gemeente Maarheeze, sectie G, nummers 971. De omgevingsvergunning tezamen met de ontwerp verklaring van geen bedenkingen hebben betrekking op het realiseren van een inrit op het perceel aan De Branten 6-8 te Soerendonk. De inrit wijkt af van het toegestane in het bestemmingsplan.

 

De omgevingsvergunning wordt verleend met toepassing van de uitgebreide procedure als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, onder a., onder 3 ° Wabo. Onderdeel van deze procedure is een door de gemeenteraad af te geven verklaring van geen bedenkingen (vvgb). In de vergadering van 26 mei 2020 heeft de raad een ontwerp-vvgb afgegeven.

 

Inzage

De ontwerpbeschikking, ontwerp-vvgb en bijbehorende stukken liggen van 13 juli 2020 tot en met 25 augustus 2020 voor iedereen ter inzage. De ontwerpbeschikking en ontwerp-vvgb zijn in elektronische vorm te raad plegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (code: NL.IMRO.1706.OVSDKDeBranten8-ONT1) en via de gemeentelijke website, www.cranendonck.nl. In het gemeentehuis kunt u de omgevingsvergunning bij de receptie van het gemeentehuis inzien, Capucijnerplein 1 te Budel.

 

Reacties

Gedurende bovengenoemde termijn van ter inzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze over de ontwerpbesluit omgevingsvergunning en/of over de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kenbaar maken. Zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbesluit omgevingsvergunning moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, zienswijzen ten aanzien van de ontwerpverklaring van geen bedenkingen moeten worden gericht aan de gemeenteraad. Alle zienswijzen zendt u naar postbus 2090, 6020 AB Budel. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 140495.

 

Naar boven